Crone adviesbureau

Technisch adviesbureau Crone geeft onafhankelijk advies over het ontwerpen, berekenen en bouwen van energiezuinige woningen en utiliteitsgebouwen. Als gecertificeerd energieadviseur ben ik betrokken bij het afgeven van energielabels voor, voornamelijk, seriematige nieuwbouwwoningen in de vorm van Energie Index berekeningen.

http://www.croneadvies.com/

 

eBounce Energie

Samen met Mons Stolper van eBounce Energie voeren we energie adviezen uit voor VvE-complexen. Onder andere NoM-verkenningen (Nul op de Meter), waarbij we onderzoeken of de renovatie financieel- en energie-neutraal kan worden uitgevoerd. YES energie

YES adviseert over energiekosten binnen bedrijven en helpt om deze kosten structureel te verminderen. We checken hoe uw energiehuishouding is geregeld en zorgen ervoor dat het u voortaan minder kost. Maar we maken ook inzichtelijk voor u wat we precies doen. 

http://www.yesenergie.nl/


Collectief Mekann M&P

Een mooie samenwerking onder leiding van Mekann Projectmanagement & Advies. Andere deelnemende bedrijven zijn Mulders Milieu Advies, PlanMP en Avalon Advies. De kwaliteiten en expertise van deze bedrijven maken dat uw project betreft alle duurzaamheids- en milieuaspecten in goede handen is.